Bezárás
NYITÓLAP EGYESÜLET ALBUM FOTÓARCHÍVUM KAPCSOLAT TAO kézilabda 2 TAO kézilabda 1
TAO labdarúgás 2018/2019. SFP TAO labdarúgás 2018/2019. SFP jóváhagyó határozat
MEZŐHEGYESI SPORTEGYESÜLET

MEZŐHEGYESI SPORTEGYESÜLET

Úgy tűnik, hogy megszűnhet az utóbbi hónapok bizonytalansága, amely a Mezőhegyesi Sportegyesület jövőjét lengte be, a fő támogató körüli tulajdonosváltás kapcsán. A közelmúltban írták alá azt a megállapodást, melynek értelmében a Ménesbirtok új tulajdonosa átvállalta az eddigi civil támogatásokat. Mindez érthetően pozitív hatással van a megye I. osztályban szereplő labdarúgó-csapat életére is. Nem csak a legjelentősebb helyi adófizető részéről nyilvánul meg szimpátia a helyi sportegyesület iránt, de a város vezetése részéről is. Jól példázza mindezt, hogy a napokban megtartott tisztújító közgyűlésen Rajos István alpolgármestert is beválasztották az újonnan megbízott vezetésbe, Mitykó Zsolt polgármester pedig a klub tagságába nyert felvételt. A MSE-t változatlanul Új Zoltán elnök irányítja öttagú vezetés segítségével. Rajos István mellett Isaszegi Norbert is frissen került be az elnökségbe, míg Szűcs Sándor, Perlaki János és Magyar Tibor mandátuma meghosszabbodott.

Az első húsz perc enyhe Rákóczi mezőnyfölénnyel telt, igazi gólhelyzet nélkül. A félidő második részében felbátorodott az MSE, és több veszélyes támadást vezetett. A 29. percben Nagy Szabolcs ajtó-ablak helyzetben lőtt 14 méterről mellé. A 37. percben kapu előtti kavarodás végén ismét Nagy Sz. lőtt 16 méterről, a labda ezúttal is elkerülte a kaput. Az 60. percben Nagy Sz. harmadik próbálkozása sikerrel járt. Ács jobb oldali visszagurított labdáját vágta kapufára, a kipattanó labda egy védőről pattant a hálóba, 0–1. A 67. percben Szabó Norbert buktatásért megkapta második sárga lapját, majd a pirosat. A 75. percben egyenlítési lehetőséget szalasztott el a Rákóczi. Simon 17 méteres szabadrúgása a felső kapuvason csattant. A 79. percben Szabó Á. mélységi passzát Szlovák lőtte a kapusba, meccslabda volt. Egy perc múlva eldőlt a mérkőzés. A 80. percben Szabó Á. lőtt a hosszú sarokba, 0–2.

A mérkőzés végén ezúttal a vendég mezőhegyesiek örülhettek – joggal. Polyák László: – Sokáig láttam a szervezettséget a játékunkban, de nem tudtuk megszerezni a vezető gólt. Az ellenfél viszont betalált, innentől ki kellett támadnunk, amit a Mezőhegyes könyörtelenül kihasznált. Mákos Árpád: – Rákóczitelepen egy pontot szerezni is óriási bravúr, nem hogy hármat. A csapat maximálisan betartotta az öltözőben megbeszélteket, úgy érzem nem véletlenül nyertünk. A Rákóczi október 16-án Tótkomlóson lép pályára. A találkozó kezdési ideje: 15 óra.

ALBUM

EMPTY

KAPCSOLAT

EMPTY

5820 Mezőhegyes, Béke Park 1
Telefon: +36 (68)466-000
Email: mse@mezohegyes.hu

EMPTY: